неделя, 29 април 2012 г.

Да бъдеш цветно момиче сред черно-бели сенки

Спорно е дали българките са най-красивите, но със сигурност виждам сред тях едни от най-силните жени на земята! Започвам с тези думи, защото се замислих едно нещо. Народът силно се влияе от идолите си и сериозно ги имитира, опитвайки да се слива с тях. Или пък може би още не сме проумeли, че идолите се опитват да приличат на народа и именно затова стават идоли и народът ги харесва? Но все пак, каквато и да е истината,  България сякаш няма добри примери за звезди, като испанската фламенко певица Чамбао, която пее за себеусъвършенстване и влиза с боси крачета в много-гледано предаване по телевизията. Имаме само лоши примери. Като например един цял сноп селски пръчки , облечени като проститутките на Playboy, точно преди садо-мазо филм, и популяризиращи огромен набор от """"качества""""(много кавички), които са все признаци за деградацията на една нация(леле, как ги нахраних). Затова и днес в България е по-лесно от всякога(и всякъде!) за едно момиче да бъде Кифла! Еми то е супер лесно! Липсват мъдрите родители, които да кажат на децата кое е истинското в живота. Училището пък и да иска(не че иска) - трудно му е самичко. И остават именно тези поп "звездици", които дават примери на нашите дечица.

    И осъзнавайки това, вътре в мен бликна огромно количество възхита и очарование. Е, защо?! Не за чалга пИвиците, спокойно! Тук идват точно тези - най-силните жени на земята! Защото аз съм срещал не една жена, която е успяла въпреки масовото затъпяване в България, да бъде Тя, себе си и истинска! Да не желае да си чупи глезените с токчета! Да не желае да се облича, като порно актриса! Да не желае да слага килограм "подобрения" върху себе си. И изобщо, жени, които не ги е страх да бъдат себе си! Пък и като знам как във всяка жена е силно заложено чувството другите да ги виждат красиви(все пак са цветенца), още повече говори това за тяхната вътрешна сила!
       И ето ме сега, стигайки до основната цел с която започнах тази статия, да изразя възхищението си към тези жени! 
 
Мили жени! Искам да знаете, че когато видя една от вас - една от тези различните, все едно животът ми придобива цветност! Преди това всичко е било едно сиво и бледо, и вие мигновено ме карате да се усмихна. Усмивка и успокоение, че има кой да продължи човешкия род и няма да му позволи да се върне към маймунския род. Имате най-дълбоката ми възхита и уважение! За мен е чест да познавам такива жени!  Тази статия е специално за вас и е един вид, като обяснение в любов, защото наистина ви обичам! ^_^

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля бъдете мили и с добър тон на общуване. Благодаря!