За мен

    Аз съм тук за да се възхищавам на жената, да я обичам, да й помагам, но не и да я ескплоатирам физически. В мен има нещо много по-силно от животно и това е божествената любов. Много по-лесно ми е да видя божествената следа в нея, за това ще й бъда добър партньор в тази наша мисия наречена Земя. Смятам, че света ще е по-добър ако се учим повече от жената. На мен лично ми помага да намеря себе си, да се обичам. Знам, че и от мъжкия пол научавам много, но то е по-скоро от типа "виж, какво не трябва да правиш".
 
    В мен има най-различни чувства. Иска ми се да убия този, който:

  • посяга на животно
  • посяга на дете
  • пуши пред дете
  • посяга на жена
  • създава дете без дори да е достатъчно узрял да поеме своя живот
  Но тъй, като съм обещал да приема света, какъвто е и смятам, че няма да му дам много ако стана атентатор взривявайки половината човечество - няма да убивам никого за сега.
 
Моят път ще бъде позитивното сътворяване!


1 коментар:

  1. Ти си едно скрито съкровище, Слънчице! За мен е радост, чест и удоволствие, че те има в живота ми! Харесва ми позицията, която заемаш в този блог, както и смелостта и откровението, с които общо взето - взривяваш традиционното мъжко мислотворене в днешно време. И - всъщност - правиш опит да защитиш и спасиш мъжкото човечество от него самото!;-) Гордея се с теб, Слънчо!

    ОтговорИзтриване

Моля бъдете мили и с добър тон на общуване. Благодаря!