четвъртък, 15 декември 2011 г.

Унизително ли е фелациото?


    Жените правят много саможертви за мъжете, много повече от колкото мъжете за жените. Живеем във вълчи времена и всякаш има неписано правило, че жената след, като издържа на по-малко бой, значи трябва да слуша мъжа. Няма на света жена, която да изпитва удоволствие правейки фелацио, както и няма мъж, който да си сложи кренвирш в устата и да изпита удоволствие. Тя прави това само заради обичта си към мъжа и желанието си да се слее изцяло по всички възможни начини с него. Или пък ако си мисли, че изпитва удоволствие, то това е илюзия на нейния ум породена от извратеност. Да, приятно е когато стимулираш половия си орган, но МАГИЯТА е, когато и двамата партньори дават един на друг. Т.е., когато любовта движи, а не потребността от самозадоволяване.
Можем да кажем, че първото е храна за душата (цялото ти създание), а второто храна за тялото. Нека сега погледнем и символично, какво се случва в една такава ситуация, когато жена прави фелацио на мъж. Господаря стои гордо изправен и четка с мисли егото си колко е велик, а жената роб на колене доставя удоволствие на своя господар. Не намирате ли нещо унизително в това?  Един истински мъж способен да обича не би бутал главата на любимата м-у краката си. Ако обичам една жена няма да завирам нищо в ушите й, носа й, устата й, ами ще се опитвам усмивката никога да не пада от лицето й обгрижвайки я с много любов. Това е същото като с перверзния ми баща на който му казах, че ако намери дупка в гората в някое дръвче, ще почне и там да се самозадоволява. Фелациото при мъжа е болест от вечна незадоволеност, фелациото при жената е позволяване да те използват.

  Когато усетиш пълнотата на истинската любов, където даваш и получаваш едновременно, тогава неща, като фелациото ще ти се струват празни!
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля бъдете мили и с добър тон на общуване. Благодаря!