петък, 16 декември 2011 г.

Войн на светлината


  Какво означава да си войн на светлината? Просто казано да носиш повече добро от колкото зло. Да обичаш вместо да мразиш, прощаваш вместо съдиш. Не знайно защо на нас мъжете ни е по-трудно да обичаме. По-слаби ли сме? Навярно не, просто обществото насажда качества на младите мъже с които след това им е трудно да обичат. Програмирането върху момчето е много по-силно от колкото програмирането върху момичето(под програмиране се има предвид негативно влияние от страна на семейството към детето). На младите жени им се дава по-голяма възможност да бъдат себе си. И все пак контрола над мислите си е наш и ние избираме, какви да бъдем.
Явно е, че нещо в обществото ни определено е сбъркано и най-вече във възпитанието, но нека не се отклоняваме от темата. А тя бе разказ легенда за едно чисто същество сравнявано с ангел, което не е станало известно на земята, защото не е убило седем мухи с един размах и не е изклало милиони евреи. Това, което е направило ще се оцени много по-късно, а то е "дало е безумно много любов". За това, за мен войн на светлината е всяка земна жена, която разпръсква любов около себе си.  Благодаря ви мили създания за всичката обич, която сте дали на човечеството! За мен е изключтелна радост да общувам отново тук с вас и вечно ще ви обичам!


4 коментара:

  1. Ако повечето мъже мислеха като теб... нямаше да има разводи. Истината е, че жената дава много любов и единствено търси в замяна малко нежност и разбиране. :)

    ОтговорИзтриване

Моля бъдете мили и с добър тон на общуване. Благодаря!